Over uw beveiligingsbedrijf in Hengelo

0900 Beveiliging is uw allround beveiligingsspecialist in Hengelo en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uzelf, uw woning of uw relaties op een goede manier worden beveiligd. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor mobiele surveillances, alarmopvolging, vaste post bewaking, winkelsurveillances, evenementbeveiliging en receptiediensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van openings- en sluitronden van kantoren, winkels, fabrieken en overige bedrijfspanden.

24/7 Service

Veiligheid hoeft niet alleen te worden gewaarborgd binnen kantoortijden van 9 tot 5. Daarom kunt u onze beveiligingsdienst 7 dagen per week, 24 uur per dag inschakelen. Een fulltime service die uw veiligheid verdient! Neem contact met ons bedrijf op over de verschillende mogelijkheden via het gratis telefoonnummer 0800 – 23 83 454. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Innovatie

Voor uw beveiliging in Hengelo proberen wij altijd mee te gaan met de tijd en passen wij innovatieve beveiligingsmethoden toe om tot een optimaal beveiligingspakket te komen. Dit is de reden dat wij dit jaar zijn gestart met video-observatie en met een particuliere alarmcentrale. Door onze innovatieve toepassingen kunt u zich in Hengelo optimaal beveiligen!